(INTER)NATIONAAL GEZELSCHAP VAN DAMES BROUWT VOOR HET GOEDE DOEL. 7DE EDITIE DELIRIA BROUWEN GEKOPPELD AAN THINK PINK

Nieuws

Dit jaar pakt het bier van de roze olifant ook uit met een actie voor het goede doel: per hectoliter gebrouwen Deliria schenkt brouwerij Huyghe 10 Euro aan Think Pink, wat resulteert in een mooi bedrag van 4500 Euro! Think Pink wil zowel het brede publiek verder sensibiliseren rond borstkanker als fondsen verzamelen voor fundamenteel wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Het brouwende gezelschap telde ook een aantal dames die momenteel in behandeling zijn voor borstkanker of de ziekte overwonnen, en hiermee zetten ze de actie extra kracht bij.

In de namiddag vond opnieuw een Beer & Food tasting sessie plaats, waarbij verschillende Huyghe-bieren op een inspirerende wijze en verschillende manieren ontdekt konden worden, al dan niet vergezeld van een gastronomisch hapje. Ook gingen de dames onder begeleiding van experts biercocktails maken en met een chocolatier ervaren hoe goed bier en chocolade 'blenden'.

Op Internationale Vrouwendag - 8 maart 2019 – zal de nieuwe Deliria op de markt gebracht worden, in aanwezigheid van een aantal van de brouwende dames.

nl
Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
Ik ben 18 jaar of ouder