Nieuws

LA BRASSERIE HUYGHE ENCORE PRIMEE INTERNATIONALEMENT

BROUWERIJ HUYGHE SCOORT OPNIEUW INTERNATIONAAL

5 ZILVEREN EN 1 BRONZEN MEDAILLE OP DE INTERNATIONAL BEER CHALLENGE EN 1 X GOUD EN 1 X ZILVER OP EUROPEAN BEER STAR
Lees meer
Deliria

Breast cancer awarness - Deliria

Oktober was Borstkanker Bewustwordingsmaand. Een jaarlijkse campagne om mensen bewust te maken van de gevolgen van borstkanker.
Lees meer
belgomalt

Brouwerij L.Huyghe is eerste grote brouwer die zich engageert met Pure Local-mout

Gembloux/Antwerpen, 7 september - Brouwerij L.Huyghe, die bekendstaat voor haar duurzame ambitie, is de eerste grote Belgische brouwer die zich verbindt met het Pure Local-project van mouterij Belgomalt. Belgomalt is een dochterbedrijf van het Belgische Boortmalt, de wereldleider in mout. De brouwer plaatste zopas een order van 200 ton Pure Local-mout, goed voor ongeveer 2,5 miljoen glazen Delirium-bier. Pure Local is het enige project in zijn soort ter wereld. Het verbindt geëngageerde Belgische landbouwers met lokale brouwers. Dankzij de principes van regeneratieve landbouw wordt de teelt van de granen CO2-neutraal of zelfs -negatief.
Lees meer

Oud nieuws

awards
Nieuws

BROUWERIJ HUYGHE VALT OPNIEUW IN DE PRIJZEN

Melle, 25 aug 2021 – Vorige week was er alweer goed nieuws voor Brouwerij Huyghe. Op de prestigieuze World Beer Awards (WBA) won de Melse brouwer maar liefst 4 medailles: goud voor Delirium Tremens en…
Economische situatie van de Horecasector en Brouwerijen
Nieuws

Economische situatie van de Horecasector en Brouwerijen

Een derde van de kleine brouwerijen en bijna een vijfde van de financieel gezonde cafés nu in gevaar: hoe de heropening van de horeca ons cultureel erfgoed kan redden!
deliria
Nieuws

DELIRIA BROUWDAG 2021

Melle, 8 maart 2021 – Corona of niet, tradities zijn er om in ere gehouden te worden. Zo denken ze er alvast over bij brouwerij Huyghe. Net zoals de voorgaande jaren staat 8 maart - Internationale…
nl
Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
Ik ben 18 jaar of ouder