Nieuws

belgomalt

Brouwerij L.Huyghe is eerste grote brouwer die zich engageert met Pure Local-mout

Gembloux/Antwerpen, 7 september - Brouwerij L.Huyghe, die bekendstaat voor haar duurzame ambitie, is de eerste grote Belgische brouwer die zich verbindt met het Pure Local-project van mouterij Belgomalt. Belgomalt is een dochterbedrijf van het Belgische Boortmalt, de wereldleider in mout. De brouwer plaatste zopas een order van 200 ton Pure Local-mout, goed voor ongeveer 2,5 miljoen glazen Delirium-bier. Pure Local is het enige project in zijn soort ter wereld. Het verbindt geëngageerde Belgische landbouwers met lokale brouwers. Dankzij de principes van regeneratieve landbouw wordt de teelt van de granen CO2-neutraal of zelfs -negatief.
Lees meer
awards

BROUWERIJ HUYGHE VALT OPNIEUW IN DE PRIJZEN

Melle, 25 aug 2021 – Vorige week was er alweer goed nieuws voor Brouwerij Huyghe. Op de prestigieuze World Beer Awards (WBA) won de Melse brouwer maar liefst 4 medailles: goud voor Delirium Tremens en Delirium Red; zilver voor Blanche des Neiges en St. Idesbald Blond. Delirium Argentum werd ook nog eens uitgeroepen tot Country Winnaar in de IPA-categorie, waardoor het feest compleet was.
Lees meer
Economische situatie van de Horecasector en Brouwerijen

Economische situatie van de Horecasector en Brouwerijen

Een derde van de kleine brouwerijen en
bijna een vijfde van de financieel gezonde cafés nu in gevaar:
hoe de heropening van de horeca ons cultureel erfgoed kan redden!
Lees meer

Oud nieuws

deliria
Nieuws

DELIRIA BROUWDAG 2021

Melle, 8 maart 2021 – Corona of niet, tradities zijn er om in ere gehouden te worden. Zo denken ze er alvast over bij brouwerij Huyghe. Net zoals de voorgaande jaren staat 8 maart - Internationale…
minister Clarinval op bezoek
Nieuws

Minister Clarinval op bezoek

Ook voor Brouwerij Huyghe uit Melle was 2020 een rampjaar met een omzetverlies van 18% ten opzichte van 2019 door de langdurige sluiting van de horeca en dalende exportcijfers. En sinds eind januari…
trends gazellen 2021
Nieuws

Trends Gazellen - Oost Vlaanderen

We zijn heel trots op onze nominatie voor Trends Gazellen 2021 in de categorie Grote bedrijven voor de provincie Oost-Vlaanderen.
nl
Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
Ik ben 18 jaar of ouder