Varkenswang met champigon creme, radijs en delirium nocturnum

  • 1Kg Varkenswangen 
  • Peper & Zout
  • 2 fijngesneden grote uien
  • 2 eet lepels bloem 
  • tijm en laurier
  • 3 el mosterd
  • 2 flesjes delirium nocturnum
  • 500g champignons
  • Look
  • 3 eirerdooiers
  • Radijs

 

Bak de wangetjes kort aan en kruid met peper en zout. Stoof de ui en bestrooi met de bloem. Leg de wangen en uien in een vuurvaste schotel en voeg tijm en laurier , mosterd en Delirium Nocturnum toe. Gaar circa 3,5 uur lang onder deksel in de oven op 160°C tot de wangetjes botermals zijn. Snijd plakjes champignons en schik deze aan de kant. Stoof de overige champignons en de stelen met een teentje look.  Blend de afgekoelde champignons, voeg de eierdooiers en olie toe. Breng op smaak met zwarte peper en zout. Smakelijk

nl
Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
Ik ben 18 jaar of ouder