#Horecacomeback

Nieuws

HOE WERKT HET? #HORECACOMEBACK?

Vanaf 3 april 2020 gaat www.horecacomeback.be live en kan iedereen waardebonnen aankopen bij de aangesloten horecazaken. Deze waardebon kan op een later moment gebruikt worden. Dankzij de verkoop van de bonnen creëren horecaondernemers cashflow op een moment dat alle inkomsten stil liggen en kunnen ze zo hun lopende vaste kosten betalen. Wie een waardebon koopt, heeft iets om naar uit te kijken: een drankje of etentje binnenkort.

Bovendien is het platform veilig aangezien #horecacomeback kan terugvallen op een gestructureerd garantiefonds. Stel: je koopt een waardebon van je favoriete restaurant, maar dat restaurant is er binnenkort niet meer, dan zal het garantiefonds tussenkomen zodat je alsnog in een ander deelnemend restaurant terecht kan.

Alle bedrijven en toeleveranciers met een BTW nummer kunnen #horecacomeback ondersteunen door voor grotere bedragen digitale codes aan te kopen en ze dan te schenken aan werknemers, klanten, zorgverlenend personeel, kassiersters, enzovoort. Deze codes worden dan (als korting) gebruikt om een bon online te bestellen bij een deelnemende locatie naar keuze. De bon kan natuurlijk ook zonder wederdienst aan de zaak worden geschonken om zo een helpende hand te reiken.

VERENIGDE KRACHTEN

Er was een samenwerking over alle concurrentiegrenzen heen waarin de Belgische biersector, verschillende frisdrankgiganten en andere sterke bedrijven de handen in elkaar sloegen ondersteund door de verschillende horecafederaties die ons land rijk is. Ze slaan samen àlle handen in elkaar en bieden met ongeziene, gebundelde krachten steun aan de horeca. Door dit platform uit te rollen en alle administratieve kosten te dekken waardoor elke euro die wordt overgeschreven integraal naar de geregistreerde horecazaken kan gaan.

Vanaf 3 april 2020 kan je een waardebon van 10, 25, 50 , 100 en 200 euro aankopen.

#horececomeback
nl
Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
Ik ben 18 jaar of ouder