BIEREN EN BROUWER VAN BROUWERIJ HUYGHE WINNEN HOOGSTE EER

Nieuws

BIEREN EN BROUWER VAN BROUWERIJ HUYGHE WINNEN HOOGSTE EER BIJ INTERNATIONALE WEDSTRIJDEN IN FRANKRIJK, DUITSLAND EN ENGELAND

Melle, 16 April 2024 – In de eerste maanden van 2024 stopte de prijzenregen voor de bieren van Brouwerij Huyghe niet. Op de prestigieuze European beer Challenge, Frankfurt international trophy, Concours international de Lyon en London beer competition won de Melse brouwer maar liefst 22 medailles waaronder 17 gouden medailles.

Kwaliteit is de nummer één prioriteit van brouwerij L.Huyghe en deze werd op deze prestigieuze competities als volgt bekroond: Delirium Tremens, Sint-Idesbald Blond en Sint-Indesbald Rousse werden tot beste Belgische bier van de competitie bekroond. Brouwer Joris Dheedene werd verkozen tot beste brouwer van de competitie op de European beer challenge. Naast dit kreeg Delirium tremens de prijs van beste packaging op de London beer competition en werden er nog 12 andere gouden medailles uitgedeeld.

“We wisten niet wat ons overkwam, de prijzenregen stopte letterlijk niet. Elke week kregen we andere resultaten binnen en kon ons vreugde niet op. We winnen elk jaar prijzen maar dit is uitzonderlijk. Kwaliteit is al jaar en dag onze grootste prioriteit en dat onze bieren zo internationaal gesmaakt worden is de kers op de taart. besluit Alain de Laet, CEO en eigenaar van brouwerij L.Huyghe.

 

nl
Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
Ik ben 18 jaar of ouder