Loading
Loading ...
Navigation
Belgian Family Brewers Logo
Habbekrats Logo
26-05-2014

Wim Oosterlinck lanceert Joke-bier voor Vaderdag

Op 6 juni 2014 stelde Q-music presentator Wim Oosterlinck het JOKE-bier aan de pers voor. Dit bier, naar de beeltenis van ex-Miss België Joke van de Velde, werd door brouwerij Huyghe uit Melle in zeer beperkte oplage gebrouwen: slechts 1000 flessen zijn beschikbaar en die worden onder de Q-luisteraars verdeeld. JOKE is een blond bier met een sterk karakter (alc.vol. 9°), vol moutige en fruitige aroma's, licht kruidig en met toetsen van honing.

Het is een hartenwens van velen: één keer mogen proeven van ex-Miss België en de meest begeerde vrijgezel van Vlaanderen Joke van de Velde. Speciaal voor Vaderdag 2014 brengt Q-dj Wim Oosterlinck deze wens in vervulling, want hij lanceert – samen met brouwerij Huyghe uit Melle – het JOKE-bier. Een lekkere blonde gebrouwen in de gemeente waar Joke bovendien vandaan komt.

Q-luisteraars die een fles (van 75cl) te pakken willen krijgen, kunnen die bestellen op vrijdag 6 juni vanaf 17u op de site van Q-music (http://q-music.be). Het JOKE-bier, mét bijhorend glas, komt uit in een eenmalige, ultra limited edition van 1000 flessen. Het etiket werd de afgelopen week door de Q-luisteraars via een online poll gekozen.

Naar overzicht
Wim Oosterlinck lanceert Joke-bier voor Vaderdag