Loading
Loading ...
Navigation
Belgian Family Brewers Logo
Habbekrats Logo
22-11-2017

LA GUILLOTINE WINT OPNIEUW OP DE BRUSSELS BEER CHALLENGE: NA DE BRONZEN MEDAILLE VORIG JAAR, NU EEN ZILVEREN!

En dit jaar was het opnieuw prijs voor brouwerij Huyghe: in de categorie Pale & Amber Ale – (Belgian Style) Tripel won La Guillotine een zilveren medaille. Daarmee doet de Melse brouwer het nog beter dan vorig jaar, toen een bronzen medaille gewonnen werd. Medaille nummer 14 is hiermee ook een feit, een absoluut record.

Brouwerij Huyghe blijft de medailles maar aan elkaar rijgen. Dit jaar staat de teller al op 14 en dat is een 'all time record' voor de brouwerij. Net zoals vorig jaar was het opnieuw La Guillotine – een goudblond meergranenbier van 8,5% - dat in de prijzen viel op de Brussels Beer Challenge. Vorig jaar moest Huyghe nog genoegen nemen met een bronzen medaille, dit jaar pakken ze de zilveren medaille, in de categorie Pale & Amber Ale – (Belgian Style) Tripel. En wie weet wordt het volgend jaar wel een gouden medaille.

Ambitieus is de Alain De Laet, CEO van de brouwerij, in alle geval: "Al jaren timmeren we aan de weg om de groenste brouwer van het land te worden, en ik durf zeggen dat we dat doel zo goed als bereikt hebben. Maar we hebben nog andere doelen voor ogen: verder blijven evolueren en groeien, zowel op bestaande als nieuwe markten. In die optiek zijn we dan ook verheugd dat we zopas een importcontract in Indië hebben getekend, wat enorm veel potentieel inhoudt. Zo komt ook de kaap van 200.000 HL bier in het zicht, wat van ons de 7e grootste brouwer van het land maakt. Niet slecht voor een 'kleine' familiale onderneming,"voegt De Laet er trots nog aan toe.

Naar overzicht
LA GUILLOTINE WINT OPNIEUW OP DE BRUSSELS BEER CHALLENGE: NA DE BRONZEN MEDAILLE VORIG JAAR, NU EEN ZILVEREN!