Loading
Loading ...
Navigation
Belgian Family Brewers Logo
Habbekrats Logo
11-08-2017

Brouwerij Huyghe pakt zilveren medaille voor Delirium Tremens en bronzen voor Delirium red op de International Beer Challenge

In Londen worden momenteel niet alleen op het WK atletiek medailles uitgereikt. Ook op de International Beer Challenge strijdt een internationaal gezelschap om het hoogste schavot. En het kleine België moet ook op de bierwedstrijd niet onder doen: Brouwerij Huyghe brengt een zilveren medaille voor Delirium Tremens en een bronzen medaille voor Delirium Red mee vanuit Londen.

Al meer dan 20 jaar geldt de International Beer Challenge als een van 's werelds meest gerenommeerde bierwedstrijden en brouwerijen kijken dan ook elk jaar vol spanning uit naar de uitslagen. Ook Brouwerij Huyghe was er dit jaar opnieuw bij en net zoals de vorige jaren mocht de Melse brouwer opnieuw het podium beklimmen: paradepaardje Delirium Tremens haalde een zilveren medaille, terwijl het 'zusje' Delirium Red een bronzen medaille haalt.

Hiermee zit brouwerij Huyghe al aan 12 medailles dit jaar en er zit nog meer in. Alain De Laet, Gedelegeerd Bestuurder van de brouwerij voegt er aan toe: "Deze wedstrijden zijn zeker geen doel op zich, maar elke nieuwe medaille doet alle werknemers telkens toch weer een beetje glimmen van trots. Het toont aan dat ondanks de wereldwijde opkomst van Belgian-style beers, we wel nog altijd ons mannetje kunnen staan en dat de vakjury ons vakmanschap weet te waarderen."

Naar overzicht
Brouwerij Huyghe pakt zilveren medaille voor Delirium Tremens en bronzen voor Delirium red op de International Beer Challenge